Zuid West Banden, Alliance en Heuver Banden samen op AgroTechniek Holland

04 september 2024

Tijdens AgroTechniek Holland, de grootste openlucht landbouwbeurs van Nederland, presenteren Zuid West Banden, Alliance en Heuver Banden zich voor het eerst samen na de recent geïntensiveerde samenwerking. Zo kunnen bezoekers zien wat de drie gezamenlijk te bieden hebben op het gebied van landbouwbanden, -wielen en luchtdrukwisselsystemen.

Met bijna 100 jaar gecombineerde ervaring staan Heuver Banden en Zuid West Banden garant voor kwaliteit en expertise. Dankzij de intensieve samenwerking kunnen Heuver en Zuid West gezamenlijk een nog hoger serviceniveau bieden en een razendsnelle levering blijven garanderen met betrekking tot de banden van het merk Alliance, wielen en luchtdrukwisselsytemen. AgroTechniek Holland biedt daarbij het perfecte podium om de recent versterkte samenwerking te presenteren.

Bezoek de gezamenlijke stand van Zuid West Banden, Alliance en Heuver Banden op Agrotechniek Holland 2024 te Biddinghuizen van 11 t/m 14 september | stand W05-2 op veld B

Meer weten?

De specialisten van Zuid West Banden staan klaar om te assisteren bij het kiezen van de juiste banden. Voor al uw vragen met betrekking tot het assortiment kunt u terecht bij onze verkoop binnendienst op +31 (0)186 – 573300.

Deel deze pagina