Over Zuid West Banden

Zuid West Banden, de specialist in grote banden.

"Mensen die aan het land bouwen helpen mobiel te blijven"

Met een vestiging in Klaaswaal (Hoeksche Waard) en in Noordwijkerhout (Bollenstreek).

Zuid West Banden, de specialist in grote banden

In 2012 is een extra werkplaats geopend in Noordwijkerhout en wordt Zuid West Banden nu, anno 2022, bestuurd door Jaap Vollaard en Marius Dorst. Het draait, samen met een team van meer dan 30 specialisten, om 24/7 service.

Een team van ruim 25 specialisten staat dagelijks voor u klaar. Snelle en vakkundige montage van banden voor trekkers, landbouwmachines, grondverzetmachines én dus ook voor auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Wij beschikken over 5 mobiele werkplaatsen voor pechservice en service op locatie.

Ook voor autobanden en vrachtwagenbanden

Bij Zuid West Banden kunt u ook terecht voor personenwagenbanden en vrachtwagenbanden. Dat wil zeggen, wij hebben een ruim assortiment aan zomerbanden, winterbanden en all season banden en verzorgen ook de opslag. Oftewel, een bandenwissel bij onze werkplaats is zo geregeld! Ook kunt u bij Zuid West Banden terecht voor montage, reparatie, balanceren, uitlijnen en pechservice.

Al 35 jaar ervaring, vakkennis en service

Al meer dan 35 jaar zijn wij, als Zuid West Banden, de specialist in grote banden. In 1987 heeft Piet Vollaard Bandenservice Zuid West opgestart en is hij begonnen met een mooi team van mensen (zie foto). In 2012 is een extra werkplaats geopend in Noordwijkerhout en wordt Zuid West Banden nu, anno 2021, bestuurd door Jaap Vollaard en Marius Dorst. Het draait, samen met een team van 20 specialisten, om 24/7 service.

Service als basis

Een team van ruim 20 specialisten staat dagelijks voor u klaar. Snelle en vakkundige montage van banden voor trekkers, landbouwmachines, grondverzetmachines én dus ook voor auto’s, bestelwagens en vrachtwagens.

De kernwaarden van Zuid West Banden

  • 24/7 (pech)service, daar draait het om;
  • Meer dan 20 specialisten in landbouw-, grondverzet- en industriebanden;
  • Afspraak = afspraak;
  • Behandel elkaar met respect;
  • Kansen geven aan medewerkers;
  • Kansen pakken in ondernemerschap;
  • Elke dag een stap vooruit.
ZW_Algemene_Brochure_2023_MOCK-UP