Over Zuid West Banden

Zuid West Banden, de specialist in grote banden.

"Mensen die aan het land bouwen helpen mobiel te blijven"

Met vestigingen in Klaaswaal (Hoeksche Waard, ZH), Noordwijkerhout (Bollenstreek, ZH) en Kapelle (Zeeland).

Zuid West Banden, de specialist in grote banden

In 1987 heeft Piet Vollaard Bandenservice Zuid West opgestart en is hij begonnen met een mooi team van mensen (zie foto). Al meer dan 35 jaar zijn wij specialist in grote banden. Wij helpen boeren, loonwerkers, mechanisatiebedrijven en industriebedrijven om hun materieel mobiel te houden.

Een team van ruim 35 specialisten staat dagelijks voor u klaar. Snelle en vakkundige montage van banden voor trekkers, landbouwmachines, grondverzetmachines. Zuid West Banden wordt nu, anno 2024, bestuurd door Jaap Vollaard en Marius Dorst. Uiteraard samen met het team van 35 gemotiveerde collega’s.

Ook voor autobanden en vrachtwagenbanden

Bij Zuid West Banden kunt u ook terecht voor personenwagenbanden en vrachtwagenbanden. Dat wil zeggen, wij hebben een ruim assortiment aan zomerbanden, winterbanden en all season banden en verzorgen ook de opslag. Oftewel, een bandenwissel bij onze werkplaats is zo geregeld! Ook kunt u bij Zuid West Banden terecht voor montage, reparatie, balanceren, uitlijnen en pechservice.

Service als basis

Service, daar draait het om bij Zuid West Banden. Wij staan altijd direct klaar voor onze klanten. Zowel tijdens werktijden als daarbuiten. Komt u zonder afspraak aan met een lekke band? Dan zullen we u altijd zo snel mogelijk proberen te helpen. Ook beschikken wij over 5 mobiele werkplaatsen voor pechservice en service op locatie. Daarmee helpen we klanten door Nederland en Vlaanderen.

Importschappen

Wij zijn importeur van Alliance en Galaxy, beide merken van Y-ATG. Met deze merken bedienen wij ook fabrikanten, importeurs en dealers van landbouw- en grondverzetmachines.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen:

Luchtdrukwissel

Wij plaatsen en leveren luchtdrukwissel systemen voor landbouw machines sinds 2021. Inmiddels hebben we meer dan 250 machines opgebouwd. Bekijk onze pagina hierover:

De kernwaarden van Zuid West Banden

  • 24/7 (pech)service, daar draait het om;
  • Specialisten in landbouw-, grondverzet- en industriebanden;
  • Afspraak = afspraak;
  • Behandel elkaar met respect;
  • Kansen geven aan medewerkers;
  • Kansen pakken in ondernemerschap;
  • Elke dag een stap vooruit.
ZW_Algemene_Brochure_2023_MOCK-UP