Alliance breidt assortiment banden voor landbouw en grondverzet sterk uit

20 maart 2024

Zuid West Banden is trots op de uitbreiding van het Alliance assortiment met een breed pakket aan nieuwe banden voor landbouw en grondverzet. Het merk Alliance maakt deel uit van Yokohama Alliance Tire Group (Y-ATG), de grootste fabrikant van landbouwbanden ter wereld.

Nieuwe banden voor landbouw:

  • Alliance Agristar II 65-serie: Met de nieuwe maten is er nu voor vrijwel elke machine een passende band beschikbaar. De hoge, brede nokken en het moderne nokontwerp zorgen voor een comfortabel rijgedrag op de weg en veel grip in het land.
  • Alliance Agriflex+ 363 XT VF: Deze cultuurband is ontworpen voor maximale tractie en minimale bodembeschadiging en is nu leverbaar in nieuwe maten.
  • Alliance Agriflex+ 372 VF: De VF-constructie (Very High Flexion) zorgt voor een comfortabele rijervaring, zelfs op oneffen terrein. De verhoogde zijwandflexibiliteit zorg ervoor dat de banden tot 40% lager in spanning gereden kunnen worden dan conventionele radiaal banden. Het verbetert de afplatting en vergroot de footprint van de band.

Nieuwe banden voor grondverzet:

  • Alliance 399: De Alliance 399 kraanband met blokprofiel is ideaal voor gebruik op ruw terrein en zorg ook voor een comfortabel rijgedrag op de weg.
  • Alliance 590: De Alliance 590 heavy duty dumperband met blokprofiel is ontworpen voor maximale belasting en stabiliteit voor zware grondkippers.
  • Aliance 373 Vibrofarm: Deze band is speciaal ontwikkeld voor hoge belastingen in specifieke teelten en voor tractoren met voorladers. Het innovatieve profiel zorgt voor een optimale grip en tractie, zelfs op natte en gladde ondergronden.

De vele voordelen van Alliance banden

Geproduceerd met de modernste technologieën en in de nieuwste fabrieken, garanderen Alliance banden optimale prestaties en betrouwbaarheid. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan, waardoor u bespaart op de lange termijn. Alliance biedt een breed scala aan banden voor diverse toepassingen, of u nu op zoek bent naar banden voor landbouw, grondverzet, industrie of andere toepassingen. Met
voortdurende investeringen in nieuwe technologieën, verbetert Alliance voortdurend de prestaties van haar banden. Kies voor Alliance banden en ervaar het verschil van topkwaliteit, duurzaamheid, een breed assortiment en innovatie! En dat alles tegen een zeer scherpe prijs. Jaap Vollaard, mede-eigenaar Zuid West Banden:

“Dit is onder andere waarom wij een lange termijn partnership met Alliance zijn aangegaan. Wij geloven in de visie en innoverende kracht van Y-ATG. Met deze uitbreiding van het assortiment maken ze de innovatiekracht meer dan waar! Hiermee kunnen we onze klanten precies bieden wat ze op dit moment zoeken. Met deze uitbreiding van het assortiment heeft Alliance voor elke toepassing de juiste band.”

Meer weten?

De specialisten van Zuid West Banden staan klaar om te assisteren bij het kiezen van de juiste bandenconfiguratie. Voor al uw vragen met betrekking tot het Alliance assortiment kunt u terecht bij onze verkoop binnendienst op +31 (0)186 – 573300.

Deel deze pagina