Uitnodiging open dag | Vrijdag 26 mei 2023 | Bandenservice Zuid-West Zeeland (Kapelle)

08 mei 2023

Per 1 mei is de nieuwe vestiging van Zuid West Banden in Kapelle (Zeeland) operationeel. Op vrijdag 26 mei aanstaande, openen wij onze deuren voor publiek en kunt u kennis maken met ons uitgebreide assortiment banden en onze deskundige medewerkers. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. De frietkar staat klaar!

Waar: Bandenservice Zuid-West Zeeland – Handelsweg 77 – Kapelle (Zeeland)

Datum: Vrijdag 26 mei 2023

Tijd: Van 15.00 tot 22.00 uur

Bandenservice Zuid-West Zeeland is de derde locatie van Zuid West Banden, naast onze vestigingen in Klaaswaal en Noordwijkerhout. Met deze nieuwe vestiging kunnen wij nog betere service bieden aan onze klanten in heel centraal-Zeeland, inclusief Zeeuws-Vlaanderen, West-Brabant en een deel van België. Ons personeel, dat de overstap maakt vanuit Klaaswaal, kent het gebied op hun duimpje en weet daardoor precies hoe ze het beste kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

We zijn gespecialiseerd in banden voor tractoren, landbouw- en grondverzetmachines, vrachtwagens en luxe auto’s. Ook beschikken wij over een ruime voorraad nieuwe en gebruikte banden en over mobiele werkplaatsen voor pechservice en service op locatie. Wij hebben hier twee volledig ingerichte service-vrachtwagens die uitgerust zijn met alle benodigde gereedschappen en materiaal, waardoor we onze service 24 uur per dag, zeven dagen per week kunnen garanderen.

Zuid West Banden heeft een aantal rechtstreekse importschappen voor landbouw-, gazon- en industriebanden en is dealer van alle bekende bandenmerken, zoals Bridgestone, Vredestein, Alliance, BKT, Michelin, Trelleborg en Mitas. Hierdoor kunnen wij altijd voor de scherpste prijzen leveren. Daarnaast leveren wij luchtdrukwisselsystemen om de bodem te ontzien en bandenslijtage te voorkomen. 

Bij vragen kunt u ons bereiken op nummer 0113 – 700 246 (werkplaatschef Angelo Pool), via onze vertegenwoordiger Jacco de Visser op 06 – 81 93 04 84, of directeur Marius Dorst op 06 – 11 11 61 31.

Graag tot ziens op vrijdag 26 mei!

Met vriendelijke groet,

Team Bandenservice Zuid-West Zeeland

Deel deze pagina